Babyribs Nieuwegein Utrecht
De babyribs komen van hoger op de rug van het varken. Ze zijn wat kleiner van formaat
 
 
 

Elk weekend tovert Joe weer de lekkerste verse spareribs, en hij doet dat al meer dan 30 jaar, 18 jaar in Steakhouse Broadway Utrecht, en nu in Nieuwegein, vrijdag zaterdag en zondag zijn de babyribs klaar om door u afgehaald te worden. Bel wel van te voren voor een geschikte afhaaltijd. Zie hier onze menukaart >>

De babyribs komen van hoger op de rug van het varken. Ze zijn wat kleiner van formaat maar de verhouding tussen vlees en bot is veel beter. Dit zorgt voor een veel intenser en malser stuk vlees. Om je vingers bij op te eten. Je hebt uiteraard meer baby back ribs nodig om dezelfde kwantiteit te krijgen als reguliere spare ribs, maar qua kwaliteit winnen de kleine ribbetjes het volgens de meeste mensen. 

Varkens spareribs zijn het meest populaire barbecue vlees ter wereld, en Joe weet al meer dan 30 jaar precies hoe hij ze klaar moet maken om door u vervolgens afgehaald te worden.

Joe's Spareribs is gevestigd in Nieuwegein, Schoolstraat 9. Telefoon 030-8888008. Wij zijn momenteel alleen de weekenden open.